directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 7 de març de 2019 20:28 h

Maragall es compromet a fer paritaris tots els òrgans de l'Ajuntament de Barcelona

També proposa implantar el currículum anònim en els processos de selecció públics per garantir la igualtat d'oportunitats

ACN Barcelona.-Ernest Maragall s'ha compromès a fer paritaris tots els òrgans de govern de l'Ajuntament de Barcelona, així com les empreses municipals, patronats, consorcis o instituts dependents, en cas de guanyar les eleccions municipals del maig. ERC ha presentat aquest dijous les propostes de la candidatura en matèria d'igualtat de gènere en un acte que ha comptat amb la presència de la consellera de Justícia, Ester Capella, de la diputada Eva Baró, de la regidora Gemma Sendra i de la regidora i presidenta del grup municipal d'Esquerra Republicana, Montse Benedí. Altres propostes dels republicans en aquest àmbit són implantar el currículum anònim en els processos de selecció públics per garantir la igualtat d'oportunitats.

A més, ERC aposta per fomentar recorreguts urbans amb perspectiva de gènere que millorin la seguretat de la ciutat amb més il·luminació i menys barreres visuals, i implementar parades de bus nocturnes a demanda. Un observatori cultural i audiovisual que vetlli per la discriminació zero en els missatges publicitaris o l'augment de places residencials i d'habitatges tutelats per a dones grans amb dificultats per viure soles, també consten al programa. Un eix "prioritari" per eliminar la desigualtat de gènere per als republicans és l'educació i la cultura. Així, aposten per promoure la coeducació, combatre l'abandonament escolar de les noies o proposar les dones referents en tots els àmbits laborals.El lloc escollit per fer la presentació ha estat al costat de l'estàtua a la pintora Pepita Teixidor, la primera escultura dedicada a una dona a la ciutat de Barcelona.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.