directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garrotxa doble fletxa Divendres, 8 de març de 2019 13:11 h

Ingressa a presó un home per quinze robatoris a comerços de la Garrotxa utilitzant tapes d'embornals

L'home trencava els vidres dels establiments i forçava la caixa enregistradors per emportar-se els diners

ACN Olot.-Un home de 22 anys ha entrat a presó com a presumpte autor de quinze robatoris amb força a diversos establiments de la Garrotxa. Segons apunten els Mossos d'Esquadra, l'home hauria comés onze robatoris en botigues. En una d'elles hi va entrar fins a tres vegades. Sempre utilitzava el mateix 'modus operandi', ja que utilitzava les tapes que agafava del clavegueram per trencar els vidres dels establiments. Una vegada dins, robava tots els diners que hi havia a la caixa enregistradora. Els Mossos van detenir al jove, de nacionalitat colombiana i veí d'Olot, el dimarts 5 de març, però va quedar en llibertat. El dijous, la policia el va detenir per quatre robatoris més i aquest divendres ha passat a disposició judicial, en què el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

Els Mossos van començar a investigar els fets després de detectar un augment de robatoris en els comerços dels principals carrers d'Olot entre el 18 de novembre i el 25 de desembre. Tots els establiments tenien els vidres trencats per la tapa d'un embornal i la caixa enregistradora forçada.Davant d'això, la policia va sospitar d'un home que tenia antecedents policials per fets similars. Es tracta d'un home que havien detingut feia un mes per cometre disset robatoris amb força a establiments de Girona, Salt i Banyoles. En aquesta primera onada de robatoris, l'home hauria fet servir la mateixa tècnica per entrar als locals.La investigació va culminar amb la detenció del jove de 22 anys al carrer del Pardal d'Olot el dimarts 5 de març. Els Mossos el van detenir com a presumpte autor d'onze robatoris amb força a la capital garrotxina.El detingut tenia diversos antecedents policials. Tot i així, el dijous 7 de març va passar a disposició judicial i el jutjat de guàrdia d'Olot el va deixar en llibertat amb càrrecs. El mateix dia, però, la policia va descobrir que l'home seria el responsable de quatre robatoris més comesos durant la primera setmana de març.En tots ells, es va detectar el mateix 'modus operandi', en què el lladre entrava a l'establiment trencant els vidres amb una tapa del clavegueram. Per això la policia va detenir-lo per segona vegada. Finalment aquest divendres al matí ha tornat a passar a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.Tot i així, la investigació no es dona per tancada i podrien produir-se més detencions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.