directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Selva doble fletxa Diumenge, 10 de març de 2019 12:09 h

Quatre ferits, un d'ells de gravetat, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a l'AP-7 a Fogars de la Selva

El sinistre talla dos dels tres carrils de l'autopista en sentit nord i provoca retencions de 3 km

ACN Fogars de la Selva.-Quatre persones han resultat ferides, una d'elles de gravetat, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a l'AP-7 a Fogars de la Selva (Selva). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha passat quan faltaven pocs minuts per tres quarts d'onze del matí d'aquest diumenge al punt quilomètric 96 en sentit nord, on per causes que es desconeixen s'ha produït una col·lisió per encalç entre els dos vehicles. A causa de l'impacte, els quatre ocupants del cotxe han resultat ferits. Un d'ells ha resultat ferit greu i ha estat evacuat en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els altres tres afectats han quedat ferits de poca gravetat i també han estat evacuats al mateix centre hospitalari en ambulància. L'accident talla dos dels tres carrils de l'AP-7 en sentit nord, cosa que provoca retencions de 3 quilòmetres en aquest punt.

En aquest accident hi ha treballat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.