directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 11 de maig de 2024 17:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alta Ribagorça doble fletxa Diumenge, 10 de març de 2019 14:08 h

Torra apel·la a un canvi de lleis per "adaptar-se" a la "voluntat" de la gent

El president exemplifica en l'Alta Ribagorça la capacitat de fer possible que hi hagi una organització "lliurement" escollida amb un canvi legal

ACN El Pont de Suert.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha apel·lat a un canvi de les lleis per "adaptar-se" a la "voluntat" de la gent. Torra, que aquest diumenge segueix de visita institucional al Pirineu, ho ha dit en l'acte de cloenda dels 30 anys de comarca de l'Alta Ribagorça fent un símil amb la situació a Catalunya. En aquest sentit, ha dit que l'"important" és adonar-se que quan cal "remodelar" les estructures "es faci". A més, el president ha afegit que cal "permetre" que la gent decideixi "lliurement" com viure i organitzar-se. Torra ha seguit la visita dirigint-se a la Vall de Boí i més tard a Beret, on s'ha reunit amb l'Associació d'Estacions d'Esquí i activitats de Muntanya. Aquest dilluns, Vielha acollirà el primer Consell de Govern fora del Palau de la Generalitat, el segon de la legislatura després del passat 1 d'octubre a Sant Julià de Ramis.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.