directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 10 de març de 2019 14:48 h

Meritxell Budó es posa a disposició de Torra i Turull per substituir Artadi a la conselleria de Presidència

L'alcaldessa de la Garriga i vicepresidenta de la DiBa té carnet del PDeCAT i és membre del Consell per la República

ACN Barcelona.-L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, es posa a disposició del president del Govern, Quim Torra, i de l'extitular de Presidència Jordi Turull per substituir Elsa Artadi al capdavant de la conselleria, tal com ella mateixa ha afirmat, preguntada per l'ACN. El nom de la també vicepresidenta de la Diputació de Barcelona fa setmanes que sona per ocupar el departament que a partir d'ara deixarà Artadi, un cop s'ha confirmat el seu pas com a número dos de la llista de JxCat a Barcelona. Budó, doncs, està disposada a assumir la conselleria de Presidència en cas que Torra i Turull li ho proposin. L'alcaldessa té carnet del PDeCAT, és propera a l'exconseller empresonat a Soto del Real, a Carles Puigdemont, i és membre del Consell per la República.

Budó (la Garriga, 1969) també és membre del Consell Comarcal del Vallès Oriental i presidenta del Fons Català de Cooperació. Exmilitant de CDC, és llicenciada en farmàcia, i va anar a les llistes de JxCat el 21-D com a número 32 per Barcelona. En cas que es confirmi el salt de Budó a la conselleria de Presidència no comportaria, però, que també assumís el càrrec de portaveu del Govern, segons fonts de Palau. Per aquesta altra responsabilitat que també ocupava Artadi s'està buscant un altre perfil.L'acord entre PDeCAT i JxCat per a les eleccions espanyoles, Barcelona i europees inclou que Artadi serà la número dos de la candidatura que encapçalarà Quim Forn a la capital catalana el 26-M. L'encara consellera haurà de deixar el departament, tal com també haurà de fer Laura Borràs. La cap de Cultura serà la número dos de la llista de JxCat a les eleccions espanyoles, per darrere del president de la Crida i del grup parlamentari, Jordi Sànchez.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.