directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 14:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 10 de març de 2019 19:56 h

La Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona tanca la cinquena edició amb un 15% més de visitants

Prop de 8.000 persones han passat per la mostra en aquests cinc dies d'exposició

ACN Barcelona.-La Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona (FAMA) ha tancat aquest diumenge la cinquena edició amb un 15% més de visitants respecte a l'any passat. Prop de 8.000 persones han passat per l'exposició, instal·lada a les Reials Drassanes, des del 6 de març, quan va obrir les portes. En aquests cinc dies, FAMA ha acollit milers de peces de 29 expositors d'arreu de l'estat espanyol i ha enfortit el seu prestigi i reconeixement dins del sector cultural. Arran de la mostra, algunes institucions públiques han manifestat el seu interès en adquirir dues de les obres presents a la fira. Es tracta d'una pintura sobre fusta medieval de Joan de Borgonya i d'un quadre anònim exposat per la Galeria Palau Antiguitats.

Concretament, les dues peces que estan en procés de ser adquirides són el quadre de Joan de Borgonya de l'Anunciació de la Verge, del segle XVI, que portava la galeria d'Olga de Sandoval; i un quadre anònim, exposat per la Galeria Palau Antiguitats, que constitueix l'únic document gràfic de la gesta heroica d'un militar català a la guerra de l'exèrcit espanyol contra les tropes napoleòniques al mar Bàltic el 1808.Per la fira han passat aquests dies diverses autoritats i responsables de l'àmbit cultural català, com ara la consellera de Cultura, Laura Borràs; el director de l'Institut Català d'Empreses Culturals, Miquel Curanta; la directora dels Serveis Territorials de Cultura, Àngels Torras; el director del Museu Nacional d'Art de Catalunya, Josep Serra; la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez; i diversos conservadors d'espais culturals, com el Museu Maricel de Sitges o el Museu de Lleida.Els organitzadors de FAMA, l'empresa Vima Events i el Gremi d'Antiquaris de Catalunya, ja estan treballant en la sisena edició de l'exposició.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.