directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 12:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 10:02 h

Collboni plantejarà un govern de concentració amb tots els partits menys la CUP i Vox si guanya les municipals

El socialista vol evitar un coalició entre els independentistes i Ada Colau

ACN Barcelona.-El candidat del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, plantejarà un govern de concentració amb tots els partits menys la CUP i Vox si aconsegueix guanyar les eleccions municipals i és alcalde. En una entrevista al diari 'El Periódico', Collboni ha argumentat que l'alternativa és una coalició entre els independentistes i Ada Colau, i ha defensat que cal "blindar la ciutat de la inestabilitat del procés independentista". "No vull que a l'Ajuntament li passi el mateix que a la Generalitat", ha afegit. El socialista ha remarcat que en aquest govern de concentració no hi hauria els "extrems", i seria un executiu "fort, que garantiria la governabilitat de la ciutat".

Collboni ha apuntat que en els últims anys no s'han pogut fer projectes estratègics a llarg termini a Barcelona perquè no hi ha majoria, ni tan sols s'ha aprovat un pressupost. És per això que ha apostat per un govern de concentració, però també per evitar una aliança entre els partits independentistes i Barcelona en Comú.El socialista deixaria la CUP fora d'aquest govern, perquè "Catalunya ha sofert massa posant el govern de la Generalitat" en mans dels cupaires. També ha descartat Vox. En aquest punt, ha reconegut que hi ha "risc" que el partit ultradretà entri a l'Ajuntament per culpa de la inseguretat i les desigualtats. Són dues realitats, ha continuat, que existeixen a Barcelona, especialment la inseguretat, "que passa per errors de Colau". "La seguretat és absolutament defensable des de l'esquerra. El que ha passat a Barcelona era evitable", ha assenyalat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.