directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 13:30 h

Detingut a la duana de la Farga de Moles per no declarar 20 lingots d'or valorats en més de 258.000 euros

La Guàrdia Civil va localitzar les peces amagades al motor del vehicle que l'home conduïa

ACN Les Valls de Valira.-La Guàrdia Civil va detenir dissabte a la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell) un home de 55 anys resident a Navarra com a presumpte autor d'un delicte de contraban, després de localitzar una vintena de lingots d'or amagats al motor del vehicle que conduïa. Agents del cos van aturar cap a les 19.30 hores un vehicle procedent d'Andorra. El conductor va indicar que no tenia res a declarar però, davant les sospites, els agents van registrar el vehicle i van trobar un lingot d'or d'un quilo, i dinou de 250 grams, cadascun, valorats en més de 258.000 euros. Davant la troballa, la Guàrdia Civil va detenir el conductor i va intervenir les peces, així com el vehicle. L'home va quedar en llibertat provisional després de declarar al jutjat.

La intervenció va tenir lloc cap a les 19.30 hores de dissabte. La Guàrdia Civil va aturar un vehicle al carril verd de la duana, destinat a aquelles persones que no tenen cap producte a declarar, tal com el conductor va manifestar als agents, en un primer moment. Tot i això, després, el conductor va mostrar als agents un tiquet de compra d'un lingot d'or d'un quilo. Davant les sospites, la Guàrdia Civil va registrar el vehicle i va localitzar embolicats en quatre paquets uns altres dinous lingots del mateix metall, de 250 grams cadascun. Arran de la troballa, els agents van detenir el conductor com a presumpte autor d'un delicte de contraban. Posteriorment, el detingut va quedar en llibertat provisional després de passar a disposició judicial. Els lingots, així com el vehicle van quedar dipositats a la duana de la Farga de Moles a disposició de l'autoritat judicial.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.