directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 14:08 h

C's anul·la la victòria a les primàries del fitxatge de Rivera a Castella i Lleó i situa un crític com a cap de llista

Francisco Igea havia denunciat irregularitats en el recompte del vot telemàtic perquè guanyés la candidata de la direcció

ACN Madrid.-La Comissió de Garanties i Valors de Ciutadans ha anul·lat la victòria a les primàries de la formació per Castella i Lleó de Silvia Clemente, exdiputada del PP i expresidenta de les Corts d’aquesta comunitat que es va convertir en el fitxatge estrella d’Albert Rivera per fer-se amb el govern autonòmic. Inicialment Ciutadans li havia donat la victòria per 35 vots de marge davant el diputat autonòmic i crític Francisco Igea, però aquest ha denunciat un frau en el vot telemàtic i ha forçat un nou recompte l’ha situat com a guanyador. El resultat posa de manifest les diferències entre la direcció i part de les bases de Castella i Lleó que van veure com una intromissió el fitxatge de Clemente. En declaracions als mitjans, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha expressat el seu “respecte pels candidats, per la persona que recorre i al resultat”. El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, s’ha mostrat convençut que ara “tot el partit” es bolcarà en el “canvi” a Castella i Lleó.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.