directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 14:13 h

Dos membres del CDR de Cerdanya citats a declarar per un delicte de resistència a l'autoritat el 21F desobeeixen l'ordre

Una vintena de persones els mostren el seu suport participant a una concentració al davant dels jutjats de Puigcerdà

ACN Puigcerdà.-Dos membres del CDR de Cerdanya, Marçal Rocías i Roger Juvé, citats a declarar aquest dilluns als jutjats de Puigcerdà pels delictes de desordres públics i resistència i desobediència a l'autoritat, han decidit no donar resposta al requeriment judicial. La seva postura l'han fet pública en el marc d'una concentració convocada a les portes de l'edifici, a la qual hi ha participat una vintena de persones. Els fets que s'investiguen tenen a veure amb el tall de les carreteres N-152 i N-154 el 21 de febrer passat, jornada de vaga general, al seu pas per la capital cerdana i en un punt proper al límit de la divisió administrativa de la comarca que gestionen les institucions franceses. Concretament, se'ls ha cridat per haver mostrat una "resistència més activa" en el moment en què, poc abans de dos quarts de quatre de la tarda, efectius dels Mossos d'Esquadra van desallotjar-los per reobrir aquestes vies al trànsit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.