directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 14:56 h

Soraya Sáenz de Santamaría s’integra al bufet d’advocats Cuatrecasas

L'exvicepresidenta passa a formar part de l'empresa com a sòcia i membre del Consell d’Administració

ACN Madrid.-L’exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría s’ha integrat al bufet d’advocats Cuatrecasas, segons ha informat la firma en un comunicat. Sáenz de Santamaría entra a formar part de l’empresa en qualitat de sòcia i com a membre del Consell d’Administració. Treballarà a l’àrea de mercantil i liderarà el govern corporatiu i la gestió de riscos. L’exvicepresidenta, que és advocada de l’Estat, va ser nomenada membre del Consell d’Estat pel govern de Pedro Sánchez, per quatre anys, l’octubre del 2018, i segons Cuatrecasas s’integra a l’empresa “desprès de complir amb tots els tràmits exigits per la normativa aplicable als alts càrrecs i al personal al servei de les administracions”.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior afegint informació de context)Sáenz de Santamaría havia abandonat l’escena pública després de perdre les primàries del PP davant Pablo Casado el juliol de l’any passat. La seva última aparició va ser precisament fa fues setmanes, quan va testificar en el judici del Tribunal Suprem contra els líders independentistes i va reforçar les tesis de la Fiscalia per condemnar per rebel·lió els encausats.Segons la nota del bufet d’advocats, Sáenz de Santamaría ha assegurat que “els advocats de vocació tenim la fortuna de poder servir la societat i l’Estat de dret en diversos àmbits”. “Estic encantada de tornar a exercir l’advocacia i de fer-ho juntament amb el magnífic equip de professionals de Cuatrecasas, de qui espero seguir aprenent en els pròxims anys”.El president executiu de Cuatrecasas, Rafael Fontana, ha destacat que Santamaría és “una advocada excepcional” que “ha demostrat al llarg de la seva carrera professional la seva vàlua i grans dots de gestió”. “Els socis de la firma estem molt contents que hagi decidit renovar el seu compromís amb l’advocacia i que ho faci a Cuatrecasas”, ha dit.Emilio Cuatrecasas va ser condemnat l'any 2015 a dos anys de presó i a 1,5 MEUR de multa per frau fiscal. Per evadir més de 3 milions d'euros, Cuatrecasas va posar a nom d'una empresa habitatges familiars, cotxes i un vaixell. L'advocat va evitar la presó arribant a un acord amb la fiscalia i l'advocacia de l'Estat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.