directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de març de 2019 19:23 h

La Junta Electoral Central desestima les peticions del PP i Cs per suspendre les rodes de premsa del Consell de Ministres

L'àrbitre electoral assegura que no es pot pronunciar sobre rodes de premsa que encara no s’han produït

ACN Madrid.-La Junta Electoral Central (JEC) ha desestimat les reclamacions presentades la setmana passada pel PP i per Ciutadans contra les rodes de premsa posteriors al Consell de Ministres per part del govern de Pedro Sánchez. Les dues formacions de la dreta pretenien que la JEC prohibís les rodes de premsa que incloguessin mesures “electoralistes”, en referència als decrets de l’executiu espanyol en matèria social que està aprovant cada setmana. La JEC desestima aquestes pretensions perquè les denúncies no parlen de cap cas on s’hagi produït una conducta prohibida a la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG). Segons la JEC, les denúncies parlen de rodes de premsa anteriors a la convocatòria electoral, o bé a rodes de premsa que no fan cap al·lusió als èxits obtinguts pel govern, o sobre “futures rodes de premsa que pel seu caràcter merament hipotètic no resulta possible que la Junta pugui adoptar cap decisió al respecte”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.