directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Anoia doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 10:57 h

La Universitat d'Igualada- UdL sumarà el grau d'administració d'empreses en anglès

El centre confia a assolir el mig miler d'estudiants el curs vinent

ACN Igualada.-La Universitat d'Igualada-Universitat de Lleida (UdL) oferirà el curs vinent el grau d'Administració i Direcció d'Empreses en anglès. Així ho ha anunciat l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, que assegura que amb la nova oferta confien assolir el mig miler d'estudiants de cara el proper curs acadèmic. D'aquesta manera, per al curs 2019-2020 a Igualada es podran cursar sis graus. "Suposarà un pilar importantíssim pel desenvolupament de les empreses", ha dit el batlle, que confia en retenir "el talent d'Igualada i atraure de fora".

El proper curs acadèmic serà el segon després de l'aliança amb la Universitat de Lleida. L'objectiu de la UdL és que el Campus d'Igualada, que fa quatre anys tenia 150 alumnes, arribi al miler d'estudiants en poc temps.L'oferta actual es completa amb el grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació, estrenat aquest curs, el d'Organització Industrial i Logística, Infermeria, Enginyeria Química, i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica. Al campus d'Igualada la UdL també ofereix el Màster en Enginyeria del Cuir i, properament, el Màster Universitari en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.