directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 12:19 h

TV3 reforça i internacionalitza la seva presència a les televisions connectades

S'estrena, entre d'altres, la nova App de TV3 per a Apple TV i noves Apps TV3 i Super3 per a Android TV

ACN Barcelona.-TV3 reforçarà i internacionalitzarà la seva presència a les televisions connectades. Una nova oferta que, per primer cop, dona accés als continguts en directe i a la carta de TV3 des d'una Smart TV des de qualsevol país del món. Fruit d’aquesta aposta, TV3 estrena aplicació a Apple TV i també estrena dues aplicacions, una de TV3 i una de Super3, per al sistema operatiu Android TV, que és el que utilitzen diversos fabricants de televisió per als seus últims models de Smart TV (com Sony, Philips o d’altres), i també alguns dispositius externs.

Com ha informat la CCMA, també s'ha renovat l’App per als últims models de Smart TV de Samsung amb sistema operatiu Tizen (a partir del 2016) i LG amb sistema operatiu webOS, afegint-hi tota l’oferta de canals en directe i fent que estiguin disponibles als “markets” de la majoria de països del món, ja que les antigues versions de l’App només es poden descarregar des d’alguns països. Els continguts a la carta es podran consultar tant a través de la graella dels 'Últims 7 dies' com a través de l’arxiu de programes. Cal tenir en compte, però, que els continguts estaran subjectes a les restriccions geogràfiques dels drets de difusió digital i, depenent del país, és possible que algun contingut no hi sigui. TV3 ha creat un espai al seu web on els usuaris poden mirar si des del seu televisor o dispositiu es pot descarregar la nova versió de TV3: tv3.cat\/smart-tv



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.