directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 00:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 13:57 h

El director del MACBA sobre la proposta d'ERC: "Tot allò que permeti el CAP que necessitem i el museu que somiem serà bo"

Barenblit avala l'ubicació del CAP Raval Nord al recinte de la UB mentre es mantingui l'ampliació del museu a la Capella de la Misericòrdia

ACN Barcelona.-El director del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Ferran Barenblit, ha avalat aquest dimecres la proposta d'ERC d'ubicar el CAP Raval Nord al recinte de la UB mentre el museu "pugui mantenir el seu pla d'expansió" a la Capella de la Misericòrdia. En declaracions a l'ACN, Barenblit ha assegurat que "tot allò que faci possible els dos projectes" al museu li "semblarà sempre extraordinari". "Tot allò que permeti tenir el CAP que necessitem i el museu que somiem serà bo", ha remarcat el director. Per la seva part, la Universitat de Barcelona va rebutjar aquest dimarts la proposta d'ERC, mentre que l'Ajuntament ha assegurat estar estudiant el projecte, que implicaria l'ús d'un solar del recinte de la Facultat de Geografia i Història de la UB, davant del MACBA.

"És el nostre objectiu des de l'inici. Que hi hagi el millor CAP possible, que els veïns i els treballadors mereixen, necessiten i tenen dret", ha dit Barenblit. Això mentre el museu pugui prosseguir amb el Pla Estratègic 2020-2022, que contempla l'ampliació a la Capella "tal com tenia previst des de fa temps", ha apuntat el director del museu barceloní. Barenblit recorda que la voluntat és mostrar la seva col·lecció "amb major amplitud". El solar de la UB on es projecta la ubicació del nou centre de salut és de titularitat municipal, i s'utilitza de jaciment per a les pràctiques d'alumnes d'Arqueologia. La universitat veu difícil la compatibilitat d'un espai ubicat en un campus amb un trànsit diari de prop de 6.000 persones, entre alumnes, personal docent i investigador, i personal d’administració i serveis, amb altres instal·lacions d'ús intensiu. Per la seva part, fonts de Salut van instar l'Ajuntament aquest dimarts a fer el plantejament formal perquè així el departament pugui estudiar la proposta detalladament. "Nosaltres tenim la nostra part del projecte, que és el que estem treballant, i això ho valorarà qui li pertoqui", ha dit Barenblit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.