directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 11:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 14:04 h

El PP anirà a la fiscalia a exigir la retirada dels llaços grocs si Torra no compleix amb l'ordre de la JEC

Casado afirma que no deixarà que es posi "ni un sol llaç groc" a l'espai públic de Catalunya si és president del govern espanyol

ACN Madrid.-El president del PP, Pablo Casado, ha avisat que aniran a la fiscalia a exigir la retirada dels llaços grocs de "tots els carrers i places" de Catalunya si el president del Govern, Quim Torra, no compleix amb l'ordre de la Junta Electoral Central (JEC). El termini per a la retirada dels símbols dels edificis públics acaba aquest dimecres a la tarda i l'executiu català ja ha dit que respondrà de forma "combativa". Un incompliment per part del president de la Generalitat podria anar a parar en mans de la fiscalia i derivar en un procés penal per desobediència. En un acte del PP a Zaragoza, el líder dels populars ha reclamat "neutralitat" de l'espai públic i ha afirmat que si és escollit president de l'executiu espanyol el pròxim 28 d'abril no faran falta ordres de retirada perquè no deixaran que es posi "ni un sol llaç groc".

Casado ha afirmat que la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i els funcionaris són els que haurien de treure els llaços grocs, ja que "cobren per això". "Com pot ser que hi hagi metges amb un llaç groc a la solapa o professors o fins i tot un president del Govern que entra a la Moncloa amb un llaç groc?", ha plantejat. Segons Casado, portar aquest símbol és dir que "Espanya és un país feixista sense separació de poders i no una democràcia consolidada" i ho ha considerat "inadmissible".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.