directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 10:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 14:11 h

La Fundació Catalunya Cultura ofereix un pla de formació i acompanyament gratuït a projectes culturals

S'obre aquest dimecres el període d'inscripcions que finalitzarà el 5 d'abril

ACN Barcelona.-La Fundació Catalunya Cultura, institució que s’encarrega de crear sinergies entre el sector empresarial i el cultural, ha presentat aquest dimecres la primera edició del Programa Impulsa Cultura (PIC) que forma projectes culturals amb la finalitat d'enriquir-los i acostar-los al sector empresarial. El programa és un pla de formació i acompanyament gratuït que la Fundació Catalunya Cultura ofereix anualment a projectes culturals d'arreu del territori. El PIC proporciona eines i capacita els projectes culturals amb continguts de valor a través d'un heterogeni professorat amb distingides trajectòries professionals i el 'Know-how' de la indústria cultural. La Fundació Catalunya Cultura obra aquest dimecres el període d'inscripcions que finalitzarà el pròxim 5 d’abril.

El programa, que s'ha presentat a l’Antiga Fàbrica Damm, incideix en la necessitat d'atraure l'interès de les empreses, facilitant així l'accés del sector cultural al finançament privat. L'objectiu del PIC és treballar amb les persones participants aquells aspectes clau que les ajudarà a impulsar el seu projecte, desenvolupant de manera integral la seva estratègia per esdevenir més sostenibles.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.