directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 20:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 14:16 h

Més de 200 aficionats de l'Olympique de Lió es concentren a la plaça Artós de Barcelona

Volien fer-ho a la plaça Osca però els Mossos ho han impedit per evitar que es trobessin amb una convocatòria contrària

ACN Barcelona.-Més de 200 aficionats de l'Olympique de Lió es concentren a la plaça Artós de Barcelona, de moment sense incidents. Fan càntics i crits a favor del seu equip mentre beuen cervesa i alguns porten bengales. Més d'un centenar ha arribat abans de les 14 hores a la plaça en resposta a la crida oficial que ha fet l'equip a través de Twitter. La seva intenció inicial era concentrar-se a la plaça Osca, però els Mossos ho han impedit per evitar que es trobessin amb una convocatòria contrària a la presència dels seguidors radicals francesos. Hi havia una trentena de persones. A la plaça Osca hi ha una penya barcelonista.

D'altra banda, els Mossos han identificat una desena de persones a prop de la plaça Osca, a la plaça Ramon Torres Casanova, algun amb emblemes del Barça. Un d'ells portava un bat de beisbol. La policia ha desplegat un dispositiu especial pel partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions d'aquest dimecres entre el Barça i l'Olympique. També inclou controls preventius en els punts on habitualment s’hi concentren seguidors radicals del Barça, els 'Boixos Nois'. Aquests controls s’emmarquen en l’operatiu preventiu que va tenir lloc el dissabte passat de cara a evitar enfrontaments entre aficions radicals rivals amb motiu de la celebració del partit Barça- Rayo Vallecano. Els Mossos van intervenir pals, porres, punys americans, armes blanques, sacs plens de pedres i maons.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.