directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 17:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 14:24 h

Casado confirma que presentaran un recurs al TC contra els decrets del Consell de Ministres: "Anirem fins on faci falta"

El líder del PP diu que el govern de Sánchez "no pot governar com a un li surt dels decrets"

ACN Madrid.-El president del PP, Pablo Casado, ha confirmat que els populars presentaran un recurs al Tribunal Constitucional (TC) contra els decrets llei aprovats pel govern espanyol als Consells de Ministres dels divendres. "Anirem fins on faci falta perquè no es faci campanya amb els diners de tots els espanyols", ha dit Casado aquest dimecres en un acte a Zaragoza. "A Espanya no es pot governar com a un li surt dels decrets" sinó amb el principi de la divisió de poders, ha dit el líder del PP, que afirmat que l'executiu ha de passar pel legislatiu per aprovar lleis. "No pot ser que pretenguin fer en vuit setmanes el que no han pogut fer en vuit mesos", ha insistit Casado, que ha dit que els "divendres electorals" del govern de Pedro Sánchez són "una ofensa al contribuent" i a l'oposició.

"El que farem és arribar fins al final", ha remarcat, per molt que la Junta Electoral Central (JEC) hagi rebutjat el seu recurs per prohibir les rodes de premsa posteriors a les reunions de l'executiu espanyol i hagi dit que estarà "vigilant" amb el seu contingut. Casado ha dit que no és "ètic" i ha insistit que els decrets "si no són d'urgent necessitat, no són constitucionals" i més quan s'ha dissolt el Congrés dels Diputats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.