directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 19:20 h

Arrimadas retreu al govern de Sánchez que "no ha mogut ni un dit" per treure llaços grocs d'edificis de la Generalitat

La portaveu de Cs lamenta que hi hagi "propaganda separatista" i "les cares amb cartells enormes dels candidats" de partits independentistes el 28-A

ACN Madrid.-La portaveu de Cs i líder del partit taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, ha retret al govern de Pedro Sánchez que no hagi "mogut ni un dit" per treure llaços grocs d'edificis de la Generalitat. En una atenció als mitjans aquest dimecres a Ciudad Real, Arrimadas ha dit que els catalans han hagut de suportar veure "com en tots els edificis públics hi ha propaganda separatista", en referència als llaços grocs, i "les cares amb cartells enormes dels candidats de partits separatistes" a les eleccions del 28 d'abril, en referència a Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull i Josep Rull. La cap de llista de Cs per Barcelona el 28-A ha afirmat que el PSOE ha de passar a l'oposició i fer una "reflexió".

Arrimadas també ha carregat contra PSOE i PP per no haver canviat la llei electoral abans, ja que "sobre-representa" els partits independentistes al Congrés dels Diputats, segons la líder de Cs a Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.