directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 20:05 h

Casado demana a Vox que no es presenti a circumscripcions petites el 28-A i el partit d'ultradreta ho rebutja

El líder del PP alerta de la "dispersió" del vot "constitucionalista" però Vox diu que no es "plegarà als interessos de cap altre partit"

ACN Madrid.-El president del PP, Pablo Casado, ha demanat als "partits nous" i "constitucionalistes", en referència a Vox, que facin una "reflexió" sobre la conveniència de presentar candidatures a circumscripcions petites. El líder dels populars ha avisat que estan "fraccionant el vot" la qual cosa pot contribuir a la victòria dels socialistes el 28-A. Casado ho ha dit aquest dimecres al matí en un acte a Saragossa. Vox ha respost en un comunicat que manté la decisió "inamovible" de presentar candidatures a totes les províncies i ha afirmat que no es "plegarà als interessos de cap altre partit". El líder del PP ha alertat de la "dispersió del vot constitucionalista" i ha dit que serà més difícil que les forces de dretes sumin després de les eleccions del 28-A que a les andaluses.

Casado ha argumentat que a les circumscripcions "de menys de sis escons" més de la meitat dels vots a partits com Vox quedaran sense escó. Vox ha dit que si ells també apel·lessin al vot útil i amb els mateixos arguments, haurien de demanar al PP que retirés la seva candidatura de les autonomies en les quals els populars estiguessin per sota de Vox en intenció de vot.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.