directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 21:41 h

Sis detinguts en les hores prèvies al partit de Champions entre el Barça i l'Olympique de Lió

El SEM comptabilitza vuit ferits lleus en baralles, tot i que també s'ha atès gent directament als CAPs

ACN Barcelona.-Sis persones han estat detingudes per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra en les hores prèvies al partit de Champions entre el Barça i l'Olympique de Lió aquest dimecres a la nit a Barcelona. Cinc dels detinguts els ha fet la Guàrdia Urbana en el context d'una baralla entre aficionats dels dos equips. Els cinc han resultat ferits i han estat traslladats a centres sanitaris per ser atesos de lesions lleus, abans de ser posats en mans dels Mossos d'Esquadra. El sisè detingut està acusat d'agredir un agent de la policia catalana, concretament de trencar-li una cella d'un cop de puny. El SEM ha atès vuit persones per ferides lleus en el context d'aquestes baralles, tres dels quals agents dels Mossos.

Val a dir que, però, que la xifra de ferits és superior, ja que alguns han estat portats pels cossos policials directament als CAP, com el cas dels cinc detinguts, i altres hi han anat pel seu propi peu.Els cinc primers detinguts són tres polonesos del Lió i dos espanyols del Barça, segons han explicat fonts de la Urbana a l'ACN.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.