directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 09:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 10:12 h

Borràs admet que marxa a Madrid a "contracor" en benefici d'un "bé major"

La consellera de Cultura aposta perquè el seu relleu sigui "el més continuista possible"

ACN Barcelona.-La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha admès que el seu salt de número 2 de la llista de JxCat a les eleccions del 28-A és a "contracor" i que ho fa "en ares del bé major que intentem preservar". Així ho ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha apostat perquè el seu relleu al capdavant de Cultura sigui "el més continuista possible" ja que, segons ha apuntat, el sector necessita estabilitat. Segons Borràs, semblava que el seu nom podia permetre la unitat des de la presó, l'exili, el PDeCAT i la Crida. I davant d'aquesta situació, ha argumentat que ella no podia només predicar en la necessitat d'unitat sinó que havia "d'exercir en l'exemple".

Preguntada per les crítiques del fins ara diputat del PDeCAT al Congrés Carles Campuzano sobre el procés d'elecció de la llista al Congrés i la manca d'un procés de primàries, Borràs ha respost que "no han estat unes primàries però sí que hi ha hagut un procés de participació". "Entenc que les persones que han estat formant part d'aquest escenaris, costa molt deixar de ser-hi. A mi també em costa deixar de ser on soc, és on penso que puc fer bona feina però en aquest cas el que compte és poder treballar pel bé comú", ha conclòs. En aquest context, ha defensat que s'han fer renuncies "a totes bandes".Borràs ha defensat que JxCat va a Madrid a intentar desbloquejar la situació de bloqueig que , segons ha apuntat, ha provocat l'Estat però també ha assegurat que anirà a "bloquejar qualsevol germen del franquisme i la ultradreta". Per a la consellera de la Cultura, un referèndum pactat és condició per fer que Pedro Sánchez sigui president del govern espanyol i ha insistit que el dret a l'autodeterminació es irrenunciable.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.