directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 11:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 14:04 h

Casado diu que la seva proposta busca “garantir els drets” de les dones immigrants i evitar que hi hagi nadons abandonats

El líder del PP diu que és “víctima” de “fake news” per una informació que deia que el PP no expulsaria dones immigrants que donin en adopció

ACN Madrid.-El líder del PP, Pablo Casado, ha afirmat aquest dijous que la seva proposta d’ajornar l’expulsió de dones immigrants si donin en adopció busca “ajudar” i “defensar” aquestes dones i donar-los “tot el suport” en aquest procés. Segons Casao, la mesura busca combatre que hi hagi “nadons abandonats” i portar a nivell de tot l’Estat el protocol que ja se segueix a territoris com Madrid. En tot cas ha afirmat que se sent víctima d’una “fake news” per les informacions que apunten que el PP pretenia “blindar” i no expulsar aquestes dones, quan l’expulsió es produirà igualment un cop acabat el procés de donació del nen.

Segons Casado, “el que proposa el PP és que les mares embarassades que decideixin donar el seu fill en adopció en comptes d’abandonar-lo tinguin garantida la confidencialitat i els mateixos drets que si estiguessin regularitzades”.Tot plegat, ha dit, per “evitar” que apareguin “bebès abandonats”, de manera que quan lliurin el nen a una institució pública aquesta institució no informi “com exigiria la llei d’estrangeria”. D’aquesta manera, segons Casado, “es garanteix la protecció del menor, de la mare i dels facultatius que decideixin no entregar la documentació de la seva identitat si està en situació irregular”. La mesura, ha conclòs “garanteix els drets d’aquesta dona” i “totes les ONG l’avalen”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.