directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 18:07 h

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central proposa la cooperativa com a solució de relleu per a empreses a punt de tancar

Creuen que el factor que impedeix que més persones apostin per aquesta opció és el desconeixement

ACN Prats de Lluçanès.-L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central acaba d’editar una guia per donar a conèixer les cooperatives i com la seva creació pot ser una solució per a aquelles empreses que es troben a punt de tancar o per aquelles persones que en volen agafar el relleu. Els motius que posen punt i final a una activitat són diversos, i van des de la jubilació a la defunció del propietari o, per la crisi d’activitat, per exemple. La coordinadora de l’Ateneu, Alba Rojas, ha explicat aquest dijous que són molt poques les empreses o emprenedors de la Catalunya Central que han optat per aquesta opció. Rojas ho acusa sobretot a un problema de desconeixement dels avantatges que pot oferir la constitució d’una cooperativa, però també al desconeixement que també en tenen moltes administracions i també les gestories o punts d’assessorament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.