directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 18:22 h

Kids from Mars, Joina, Toni Beiro i Bipolar actuaran l'Strenes

Els quatre projectes musicals formen part de la secció Talent Gironí que organitza el festival amb la col·laboració de la Fundació Valvi

ACN Girona.-Els artistes Kids from Mars, Joina, Toni Beiro i Bipolar actuaran en el Festival Strenes, que es celebra a Girona aquesta primavera. Aquests artistes i grups són els seleccionats de la segona edició del Talent Gironí, que dona l'oportunitat a músics gironins de presentar les seves propostes durant el festival. Al final, es dona un premi al grup o artista més destacat. Kids from Mars és un grup format per dos nois de Blanes (Selva) de només setze anys, que aposten per la música indie. Per altra banda, Joina és un dels noms que sona més en el món del rap català. Dins del festival presentarà el primer disc autoeditat, una mescla de rap i pop. L'olotí Toni Beiro també presentarà àlbum a l'Strenes, ho farà en format acústic i acompanyat per un baixista. Per últim, Bipolar és un grup de Sant Feliu de Guíxols que presenta un rock-pop modern que connecta a la perfecció amb les noves generacions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.