directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 12:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 21:48 h

Els comuns suspenen cautelarment de militància Nuet i l'insten a deixar l'acta de diputat per les negociacions amb ERC

Reclamen als republicans que deixin de "negociar amb trànsfugues"

ACN Barcelona.-Catalunya en Comú ha suspès cautelarment de militància Joan Josep Nuet, li ha obert un expedient sancionador i li demana que deixi l'acta de diputat per les negociacions entre ERC i Sobiranistes pel 28-A. Els comuns ho han explicat mitjançant un comunicat fet públic després que s'hagi confirmat que els republicans reserven el lloc número quatre per a un home de Sobiranistes. El partit li demana que deixi l'acta de diputat "per preservar els drets" dels votants en considerar que "ja no defensa l'ideari ni els principis fundacionals" de CatECP. En aquesta línia, l'insten a facilitari l'entrada a la següent persona de la llista i emplaça al grup parlamentari a prendre "les mesures necessàries" per a expulsar-lo.

En el comunicat, els comuns carreguen contra els republicans per "l'espectacle mediàtic dels últims dies impulsat per ERC amb la negociació amb persones escollides democràticament per les llistes de Catalunya en Comú" i reclamen al partit d'Oriol Junqueras que "deixi de negociar amb trànsfugues". Assenyalen que tot plegat "és incompatible" amb "la nova manera de fer política" que impulsen els comuns.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.