directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 13:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 09:50 h

L'aproximació del sol a la Terra i la migració d'oques, pistes del concert sorpresa per inaugurar el Festival Strenes

El directe tindrà lloc el 30 de març al terrat de l'Oficina de Turisme del Pont de Pedra de Girona

ACN Barcelona.-L'organització del Festival Strenes ha publicat aquest divendres al matí un vídeo amb les claus per esbrinar el nom del grup que actuarà el 30 de març al terrat de l'Oficina de Turisme del Pont de Pedra de Girona per inaugurar el festival. En aquesta ocasió, el vídeo recrea uns informatius d’estètica nord-americana, on una presentadora interpretada per la periodista Maria Xinxó, informa d'un incident amb el sol i les aus migratòries a la ciutat de Girona; acompanyada de dos especialistes: un expert en el cosmos interpretat per l’actor habitual del Polònia de TV3, Sergi Cervera; i un doctor ornitòleg que representa l’actor belga Xavier Nicaise. Així, algunes de les pistes citades són l'aproximació del sol a la Terra i la migració d'oques.

En l'edició d'enguany, hi actuaran grups com Macaco, Mishima, Pedro Guerra, Doctor Prats, Buhos, l'artista israeliana Noah, Lax'n'Busto amb Pemi Fortuny, el cantant Alfred García, Els Catarres, la canària Rosana i l'Elèctrica Dharma, entre d'altres. S'han programat més de 40 concerts i enguany s'incorpora la pujada de Sant Domènec com a nou escenari.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.