directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Anoia doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 12:07 h

El fiscal demana cinc anys de presó per a un mosso que va posar multes falses a companys de feina de la seva mare

L'agent, destinat a la comissaria d'Igualada, està acusat d'un delicte continuat de falsedat en document oficial

ACN Igualada.-El fiscal demana cinc anys de presó per a un mosso d'esquadra de la comissaria d'Igualada que hauria posat multes falses a companys de feina de la seva mare. Segons recull l'escrit de la fiscalia, l'agent utilitzava l'usuari dels companys amb els quals realitzava patrulla. Aprofitava que tenien la sessió oberta al dispositiu electrònic per posar les multes. Ho feia, diu el fiscal, per perjudicar els companys de feina de la seva mare. Se l'acusa d'un delicte continuat de falsedat en document oficial. Els fets es jutjaran dimarts i dimecres vinent a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Els fets van passar entre febrer i maig de 2013. A dos companys de feina de la seva mare els va sancionar per utilitzar el telèfon mòbil mentre conduïen; a un dels accionistes de l'empresa per anar sense cinturó; i al gerent li va imposar dues multes, una per saltar-se un stop i l'altre per circular sense cinturó. En tots els casos, afegeix l'escrit d'acusació de la fiscalia, no s'hauria produït la infracció.Les sancions que va imposar el mosso van ser, en tots els casos, de 200 euros i van suposar la pèrdua d'entre tres i quatre punts pel conductor.El fiscal acusa el mosso d'un delicte continuat de falsedat documental. Demana per a ell cinc anys de presó i una multa de prop d'11.000 euros. Paral·lelament, sol·licita que se l'inhabiliti durant sis anys. A més, demana que indemnitzi als conductors amb els imports de les multes i els costos de la tramitació per recuperar els punts del carnet.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.