directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 22:07 h

Cayetana Álvarez de Toledo, candidata del PP per Barcelona el 28-A

Va ser diputada al Congrés entre 2008 i 2015 i és directora de l'àrea internacional de la fundació FAES

ACN Barcelona.-L'exdiputada del PP al Congrés dels Diputats Cayetana Álvarez de Toledo encapçalarà la llista dels populars per Barcelona a les eleccions espanyoles del 28-A, segons ha avançat 'El Mundo' i han confirmat fonts del partit a l'ACN. Álvarez de Toledo és directora de l'àrea internacional de la fundació FAES i portaveu del moviment 'Libres e Iguales'. Nascuda a Madrid el 1974, és llicenciada i doctora en història per la Universitat d'Oxford també va ser diputada al Congrés entre 2008 i 2015.

El PP també ha fet públics avui els caps de llista de les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida. En el primer cas, el candidat serà Sergio Santamaría, que ja havia estat diputat del partit. Santamaría va protagonitzar un esdeveniment a Brussel·les el 22 de gener en què denunciava la "manca de pluralitat" de TV3. En el segon cas serà Jordi Roca i, en el tercer, Dante Pérez, exalcalde de Gimenells i el Pla de la Font. Pérez va ingressar a les files dels populars després d'una moció de censura contra ell promoguda pel seu aleshores grup, Candidatura de Progrés, marca blanca del PSC.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.