directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 03:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Camp doble fletxa Divendres, 15 de març de 2019 22:17 h

Mor un veí de Reus de 71 anys atropellat a la C-14 després de sortir del cotxe per una avaria

L'ha atropellat un autobús que duia a Andorra 37 estudiants universitaris valencians

ACN La Selva del Camp.-Un veí de Reus de 71 anys ha mort atropellat per un autobús al quilòmetre 13,5 de la C-14, en terme de la Selva del Camp (Baix Camp), després de sortir del cotxe per una avaria, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre i segons ha pogut saber l'ACN, sembla que l'home ha intentat travessar l'autovia per anar a una estació de servei propera. El conductor de l'autobús ha vist el cotxe avariat però no ha estat a temps d'esquivar la víctima. A l'autobús hi viatjaven 37 alumnes de la Universitat Politècnica de València que anaven a Andorra a esquiar. Han resultat il·lesos i un cop han acabat les tasques dels serveis d'emergències, han pogut continuar el viatge.

Arran de la incidència s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). LSCT indica que amb aquesta víctima són 25 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va de 2019.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.