directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Diumenge, 17 de març de 2019 12:20 h

El Black Music Festival tanca l'edició "més participativa" amb un concert de la BCN Soul Choir a Fornells de la Selva

El picnic al Parc del Migdia i els concerts de Postmodern Jukebox, Vintage Trouble o l'homenatge a Aretha Franklin han estat els més multitudinaris

ACN Girona.-El Black Music Festival tanca aquest diumenge la seva divuitena edició amb un concert de la BCN Soul Choir a la Sala La Sitja de Fornells de la Selva (Gironès) aquesta tarda. La del 2019 ha estat la "més participativa" de totes, en bona part, gràcies a la gran quantitat d'entitats que hi han col·laborat. També ha estat una de les més multitudinàries, especialment per la gran assistència de públic que va tenir el Black Music Picnic que es va fer aquest dissabte al Parc del Migdia de Girona. El bon temps ha contribuït a atraure més gent i l'actuació de The Gramophone Allstars ha estat la que ha registrat més espectadors. També han omplert les grans apostes del festival com Postmodern Jukebox, Vintage Trouble o l'homenatge a Aretha Franklin, que va penjar el cartell de 'no hi ha entrades' a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona.

El director del Black Music Festival, Pau Marquès, ha destacat que "la marca Black Music Festiva s'ha guanyat la confiança del públic". Marquès també ha posat en valor aquest any hagin omplert els concerts d'uns artistes de molta qualitat, que no formen part del circuit comercial.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.