directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 21:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 18 de març de 2019 14:30 h

El PSOE no tanca la porta a un cara a cara amb Casado però veu el líder del PP “desesperat” per ser el referent a la dreta

“Nosaltres no tenim cap urgència i no decidirem en base a la nostra pròpia estratègia electoral”

ACN Madrid.-El secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, no ha tancat la porta aquest dilluns a un ‘cara a cara’ entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Pablo Casado, malgrat que ha afirmat que adoptarà aquesta decisió en funció dels seus interessos i no de les “urgències” d’altres partits. “Al PP hi ha desesperació, però nosaltres no estem en aquesta situació, no tenim cap urgència, i ho decidirem en base a la nostra pròpia estratègia electoral”, ha dit en roda de premsa a la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid.

Ábalos ha fet aquestes manifestacions en resposta a les paraules de Casado, que ha acceptat una proposta de Mediaset per participar a un cara a cara amb el president espanyol. Ábalos ha advertit que el PSOE no anirà “a remolc” dels interessos estratègics de partits que tenen “certa desesperació”, en referència a un PP que segons ha apuntat expressa “certa debilitat”. Ábalos ha recordat que Aznar el 1996 no va voler debatre amb Felipe González quan era líder de l’oposició ni després amb Almúnia, i el 2004 Rajoy tampoc va voler debatre amb Zapatero. “Volem un debat i el facilitarem”, ha dit, “però el quan i el com forma part de l’estratègia electoral”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.