directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 18 de març de 2019 14:48 h

Els treballadors de DIA es concentren a Barcelona contra l’ERO

CCOO convoca una vaga parcial per dimecres però alguns empleats al carrer París dubten de la mesura

ACN Barcelona.-Els treballadors de DIA han començat aquest dilluns un seguit de concentracions davant del supermercat del carrer París de Barcelona per fer front a l’ERO i “enfortir” la seva posició en la taula de negociacions. Un dels seus portaveus, Javier González, ha expressat però discrepàncies de part dels empleats amb el paper que de CCOO en les negociacions, ja que no “entenen ni comparteixen” la decisió de convocar una vaga pel 20 de març. González ha alertat que pot “empitjorar” la seva situació en el procés de negociació i que tampoc veuen “cap benefici” pels treballadors.

González ha considerat que es pot rebaixar “encara més” els afectats per l’ERO i ha comentat que, en la reunió mantinguda divendres passat, es va posar sobre la taula no renovar 100 contractes a temps parcial per així garantir menys treballadors afectats de la plantilla. Així mateix, ha assegurat que volen que “els treballadors que hagin de marxar ho facin amb les millors condicions possibles”.Per ara, en la reunió mantinguda el 12 de març, els treballadors van aconseguir reduir en 57 el nombre d’afectats per l’expedient arreu de l’Estat i generar 95 vacants entre oficines noves, botigues GEA i magatzem Azuqueca (Castella-La Manxa). Des que van començar les negociacions, s’ha aconseguit passar dels 2.064 treballadors afectats per l’ERO a 1.564 treballadors, el que suposa un 26% menys.CCOO ha convocat mobilitzacions al DIA del carrer Rocafort per dimarts i dimecres, amb una vaga parcial en dos torns pel segon dia. CCOO confia que la pressió exercida porti a la direcció a retirar les seves pretensions i aclarir el futur de l’empresa, segons ha indicat en un comunicat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.