directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Bages doble fletxa Dilluns, 18 de març de 2019 15:40 h

La manresana Macsa ID signa un acord amb la companyia Forbes que els permetrà dur el negoci al mercat indi

L'empresa produirà i comercialitzarà els seus equips làser per a codificació i marcatge a l'Índia

ACN Manresa.-L'empresa manresana Macsa ID i la companyia índia Forbes han signat un acord que permetrà a la primera produir i comercialitzar els seus equips làser per a codificació i marcatge a l'Índia. Segons han explicat des de Macsa ID, Forbes ja fa dos anys que comercialitzant els equips de Macsa ID al mercat del sud-est asiàtic, a multinacionals com Unilever o Colgate, però la possibilitat de produir-los localment els donarà "un clar avantatge competitiu, ja que passarà a ser l'única companyia del país amb capacitat per a produir equips làser de tan elevat nivell tecnològic".

Segons el CEO de Macsa ID, Jordi Piñot, "entrar al gran mercat indi de la mà d'una empresa local de la mida i recorregut de Forbes suposa una oportunitat de creixement extraordinària per a Macsa". La manresana compta amb seus pròpies a la Xina, Regne Unit, Malàisia i Portugal, i el mercat indi era una assignatura pendent. Forbes & Company Limited és part del conglomerat indi Shaporji Pallonji, un dels conglomerats industrials més grans de l'Índia, i que va facturar més de 16.000 milions de dòlars l'any 2018 i creix a un ritme d'un 22% anual.Després de l'acord, les dues companyies passen a produir i comercialitzar equips làser per marcar i codificar productes per a indústries productives com ara l'alimentació, begudes, cosmètica, farmacèutica, Fast-Moving Consumer Goods (FMCG), automòbil, electrònica o tèxtil a tot el mercat SAARC (Índia, Afganistan, Bangladesh, Bhutan, Maldives, Nepal, Pakistan, Sri Lanka).



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.