directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 18 de març de 2019 17:58 h

La UPC inaugura noves instal·lacions per a la Facultat de Nàutica al Port de Barcelona

L'Espai Vela incorporarà una zona oberta al mar i sales polivalents per fer-hi pràctiques especialitzades

ACN Barcelona.-La Universitat Politècnica de Catalunya ha inaugurat aquest dimecres unes noves instal·lacions per a la Facultat de Nàutica a la Nova Bocana del Port de Barcelona. Aquesta nova àrea, que han batejat com a Espai Vela, inclourà una superfície de més de 250 m2 amb una zona amb accés al mar i amb sales polivalents per recerca i docència. A la inauguració hi han assistit la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa; el vicerector de Política Científica de la UPC, Gabriel Bugeda; i el degà de la Facultat, Agustí Marín, i han emmarcat l'acte en la celebració del 250è aniversari de la Facultat.

En aquest context, Bugeda ha defensat que els estudis "no són només hores d'aula" i ha celebrat que a partir d'ara es pugui disposar d'aquests equipaments per fer-hi pràctiques. Per la seva banda, Conesa ha assegurat que la facultat és "un aliat estratègic" del Port de Barcelona i ha afegit que el seu objectiu és treballar conjuntament per créixer.Les instal·lacions comptaran amb una estació meteorològica, aules, despatxos i vestuaris, així com un moll amb tres punts d'amarratge, una esplanada amb capacitat per a set embarcacions, un pescant per hissar i arriar barques i una zona d'aparcament. La UPC explica que aquest nou espai permetrà fer pràctiques de manteniment, electrònica i maniobra, així com tallers de nusos i veleria, entre altres activitats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.