directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 18:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 11:59 h

La nova edició de 'The Best Chef Awards' 2019 se celebrarà el 23 i 24 de setembre a Barcelona

Joan Roca va revalidar el títol de millor xef del món l'any passat

ACN Barcelona.-La nova edició de 'The Best Chef Awards' 2019 se celebrarà el 23 i 24 de setembre a Barcelona. Així ho han anunciat els organitzadors en un comunicat, en el qual han explicat que treballen per tirar endavant l'esdeveniment amb l'Agència Catalana de Turisme. L'any passat els guardons es van entregar a Milà, on Joan Roca va revalidar el títol de millor xef del món. "Estem encantats d'organitzar un esdeveniment tan prestigiós com el 'The Best Chef Awards' a Barcelona", ha explicat Cristian Gadau, director creatiu de 'The Best Chef'. "Espanya i Catalunya juguen un paper clau a la gastronomia internacional contemporània i esperem que acollir aquest esdeveniment serveixi per promocionar la seva cuina i xefs", ha afegit,

Algunes de les novetats d'aquest edició de 'The Best Chef Awards' és que la llista de selecció de xefs es redueix a 300 a 100 i que hi ha dues noves categories: el premi 'Legend’, que s'entrega al millor xef que ha tingut un impacte crucial en el món de la gastronomia i el premi 'New Entry' al el xef que aconsegueix la posició més alta entre els nou candidats. El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, va revalidar el passat any el títol de millor xef del món que atorga 'The Best Chef Awards', una entitat que agrupa 350 cuiners de prestigi de tot el món. El rànquing va situar en el segon lloc d'aquesta llista el danès René Redzepi, mentre que el cuiner madrileny David Muñoz va quedar en tercer lloc per la seva feina al capdavant del restaurant Diverxo. La quarta posició va ser per al suec Bjorn Frantzen (Frantzen) i la cinquena per a l'holandès Jonnie Boer (De Librije). Albert Adrià (Tiquets) apareixia en el 14è lloc de la llista.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.