directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 12:31 h

Arrestat 'in fraganti' un home que havia entrat a robar en una casa de Castelldefels

El lladre va intentar fugir després que Mossos i Policia Local encerclessin l'habitatge on estava robant

ACN Barcelona.-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Castelldefels (Baix Llobregat) conjuntament amb la Policia Local de la mateixa població van detenir, el dimecres 13 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 35 anys i veí de Cunit (Baix Penedès), com a presumpte autor d’un robatori a interior de domicili a la localitat. Els fets van succeir el mateix dia, a les 12.15 hores, quan agents de paisà que formen part d’un dispositiu preventiu de robatoris a domicilis van ser alertats per un ciutadà del fet que un home havia saltat a l’interior del jardí d’una casa del passeig Marina de Castelldefels.

Els agents es van desplaçar, juntament amb la Policia Local, i van encerclar la casa on presumptament havia entrat el lladre. D’aquesta manera controlaven totes les vies de sortida de l’immoble per impedir la seva fugida en cas que encara es trobés a l’interior de la casa.A continuació, els agents van accedir al jardí per comprovar la veracitat de la intrusió i, efectivament, van veure signes de força en un dels accessos a la casa. Llavors van veure com un home sortia corrent de l’habitatge i intentava fugir-ne, moment en què el van interceptar els mossos i els policies locals. L’home, que intentava fugir, es va resistir de manera activa a la detenció i els policies el van haver de reduir davant la seva intenció de fugir del lloc. En l’escorcoll se li van intervenir estris susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força a domicilis, així com objectes de valor procedents de la casa violentada que van poder ser retornats al seu legítim propietari. El detingut va passar a disposició a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó provisional.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.