directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 00:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Garraf doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 12:56 h

El govern de Vilanova retira del ple el debat dels pressupostos i els mantindrà prorrogats fins el final del mandat

L’oposició tomba una venda de terrenys que condicionava les inversions d’aquest 2019

ACN Vilanova i la Geltrú.-El govern de Vilanova i la Geltrú va retirar del ple municipal d’aquest dilluns el debat del nou pressupost i preveu mantenir la pròrroga dels comptes fins que acabi el mandat el proper mes de maig. El motiu de la retirada, segons ha detallat l’executiu en roda de premsa, ha estat el veto de l’oposició a vendre unes parcel•les municipals valorades en 4,1 MEUR. El govern del PDeCAT i ERC incloïa aquests diners a les inversions del 2019, però l’impediment en la venda dels terrenys ha obligat l’executiu a aturar la proposta dels comptes per aquest any. L’alcaldessa Neus Lloveras ha criticat el “bloqueig” per part de l’oposició i ha admès que és “poc probable” presentar un nou pressupost abans que acabi el mandat.

La proposta de pressupostos per aquest 2019 era de 83,5 MEUR, un 8,4% més respecte el 2018. Ara, però, l’Ajuntament s’aboca a prorrogar els comptes de l’últim any. “Estem al mes de març i al maig hi ha eleccions. Si els últims quatre mesos no hem tingut aportacions de l’oposició, seria no tocar de peus a terra pretendre que puguem presentar un nou pressupost a l’abril”, ha assegurat Lloveras, mentre ha remarcat que el govern “continuarà treballant per fer els ajustos necessaris per treballar amb normalitat fins les eleccions”.La venda dels quatre terrenys per a la construcció d’habitatges era la via que el govern havia trobat per aconseguir finançament per construir la nova comissaria de la Policia Local i l’equipament juvenil. La regidora d’Hisenda, Olga Arnau, ha culpat l’oposició –només es va abstenir el PP- de frenar els diners per tirar endavant aquestes dues obres. “Hem entrat en pre campanya i això ho paga la ciutat”, ha lamentat Arnau, tot assenyalant que “ara caldrà buscar altres vies de finançament, sempre igual no es condicioni l’endeutament de la ciutat”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.