directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 13:06 h

Rivera i Casado demanen accions contra la CUP després de "l'atac" d'Arran a les seus de Cs i PP a Barcelona

El líder de Cs reclama que el partit deixi de cobrar subvencions i el president del PP diu que l'organització juvenil ha de ser il·legalitzada

ACN Madrid.-El president de Cs, Albert Rivera, ha demanat que la CUP deixi de cobrar subvencions després de "l'atac" a la seu del partit taronja i a la dels populars a Barcelona, reivindicades per l'organització juvenil Arran, vinculada a la CUP. "Permetrem que segueixin utilitzant la violència amb diners de tots els espanyols?", ha plantejat Rivera en una atenció als mitjans aquest dimarts. Per la seva banda, el president del PP, Pablo Casado, ha reclamat la il·legalització d'Arran. El líder del partit taronja ha dit que cal obrir el debat sobre les subvencions a partits que "es dediquen a trencar la democràcia i la convivència" i "retirar els fons públics a aquells que utilitzen la violència". El president dels populars ha proposat una reforma de la llei de finançament de partits perquè cap formació amb "líders processats per rebel·lió i sedició rebi un euro de subvencions públiques".

Sobre les pintades que han aparegut a les seus de Cs i PP, Casado ha dit que es tracta d'un "atac absolutament inadmissible de pura 'kale borroka'" i ha dit que les organitzacions que promouen la violència han de ser il·legalitzades, en referència a Arran. "El que està passant a Catalunya és molt seriós", ha dit el líder dels populars. Rivera ha insistit que un partit polític com la CUP, que "reivindica atemptats i atacs contra un altre partit", no pot seguir cobrant diners públics de l'Estat. També ha esperat que la resta de formacions polítiques condemnin els atacs i ha denunciat "l'assetjament" que pateixen una part dels catalans per part de "separatistes i radicals".El líder del PP ha anat més enllà i ha demanat una reforma de la llei de finançament de partits i ha proposat que cap formació amb "líders processats per rebel·lió i sedició" pugui rebre subvencions. Casado ha denunciat que la manifestació de dissabte a Madrid es va pagar "amb els diners de tots els espanyols". "Els paguem perquè ens insultin", ha dit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.