directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 22:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 14:19 h

El Govern actualitza l'acreditació i el reconeixement de les escoles d'educació en el lleure

Impulsa un projecte de decret per adaptar la normativa a la realitat actual

ACN Barcelona.-El Govern elaborarà un projecte de decret per a l'acreditació i el reconeixement de les escoles d'educació en el lleure infantil i juvenil. Entre 1987 i 2011 la Direcció General de Joventut era l'únic organisme que reconeixia aquestes escoles, però a partir de llavors el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) va començar també a acreditar centres perquè impartissin certificats de professionalitat vinculats al lleure. Cada organisme dona resposta a les necessitats de formació en aquest àmbit de col·lectius diferenciats. El SOC adreça cursos a persones aturades, mentre que les escoles reconegudes per Joventut són entitats vinculades al món del lleure amb persones voluntàries. El canvi normatiu actualitzarà, simplificarà i unificarà el reconeixement de la direcció i l'acreditació del SOC.

El futur decret també facilitarà que les escoles d'educació en el lleure reconegudes per Joventut estiguin capacitades per impartir els certificats de professionalitat del SOC, i que els centres acreditats pel Servei d'Ocupació puguin impartir els cursos de monitor i director d'activitats. Per elaborar el decret el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha comunicat al Govern la consulta pública prèvia corresponent.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.