directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 14:34 h

Ciutadans alerta a Torra que se situa "en el terreny de la desobediència penal" per "l'incompliment" a la JEC

El portaveu parlamentari apunta que aquest és "l'últim avís" per retirar els llaços

ACN Barcelona.-Ciutadans ha alertat al president del Govern, Quim Torra, que després del primer incompliment a la JEC ja se situa "en el terreny de la desobediència penal", segons el seu criteri. Hores abans que s'acabi el termini del nou ultimàtum de la JEC al cap de l'executiu per retirar els llaços grocs, el portaveu, Carlos Carrizosa, ha advertit Torra que aquest és "l'últim avís" per complir amb el requeriment. En aquesta línia, considera que és "una vergonya" que s'hagi de recórrer a la JEC "perquè respectin la neutralitat".

Ciutadans considera que ja ha fet tots els passos que havia de fer fins ara per reclamar a l'executiu català el compliment de la JEC. "Fa una mica de pena que hagi de ser la JEC qui hagi d'involucrar el govern de Sánchez, que fins ara no ha fet absolutament res", ha carregat. Per a Carrizosa no és moment de "passar pantalles" i ha assegurat que després del primer incompliment del termini, la setmana passada, Torra ja es mou en el terreny de la desobediència. Tot i això, ha promès que estaran "amatents" i a partir d'aquí decidiran si s'emprenen altres accions davant la justícia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.