directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 15:25 h

Torra demana a la JEC que suspengui el termini per retirar els llaços grocs a l'espera de les recomanacions del Síndic

El president insisteix a la Junta Electoral sobre la "impossibilitat" de treure els símbols de qualsevol edifici de la Generalitat

ACN Barcelona.-El president del Govern, Quim Torra, ha demanat a la Junta Electoral Central (JEC) que suspengui el termini per retirar els llaços grocs dels edificis públics de la Generalitat, a l'espera de les recomanacions del Síndic de Greuges. En un escrit d'aquest dimarts al migdia, Torra insisteix, a més, sobre la "impossibilitat" de treure els llaços grocs de qualsevol edifici de l'executiu, perquè la "tipologia de la gestió és molt variada". A més, informa a la JEC que ha sol·licitat al Síndic la seva "opinió" sobre la qüestió, i remarca que el Govern està "a l'espera" de rebre'n l'emissió dels seus "aclariments".

Torra demana a la JEC que precedeixi a la "suspensió del termini concedit" el 18 de març "fins que no s'aclareixin els extrems sol·licitats". El president i els consellers de l'executiu mantindran la pancarta i els llaços grocs de l'edifici de Palau i dels departaments tot i l'últim ultimàtum de la JEC, tal com ha explicat la consellera de Presidència, Elsa Artadi, durant la roda de premsa d'aquest dimarts al migdia, posterior a la reunió del Consell Executiu. A més, el Govern seguirà les recomanacions del Síndic de Greuges, sobre aquesta decisió. Torra no ha donat ordre als alts càrrecs ni als funcionaris.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.