directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 16:51 h

L'associació d'addiccions socials denuncia "manca de control" en l'oferta del Rasca de l'ONCE

Perendreu lamenta que es vengui en oficines de correus, gasolineres, fleques i supermercats sense control d'edat

ACN Barcelona.-El president de l'Associació Centre Català d'Addiccions Socials (AGENCAS), Francesc Perendreu, ha denunciat la "manca de control" en la venda del 'Rasca de l'ONCE' després d'un acord de comercialització amb les oficines de Correus que "permet l'accés al joc sense comprovar l'edat del jugador". Perendreu indica que el joc, que apunta que també es pot trobar en gasolineres, fleques i supermercats, "sembla innocent però és dels més addictius". Exigeix a les autoritats "que recapacitin sobre aquesta oferta" que considera que només s'hauria de vendre en llocs on es pugui garantir un control del seu ús. Els 'Rasca' s'anuncien dient que es pot guanyar fins a un milió d'euros amb una inversió d'entre 1 a 5 euros i un temps d'entre 5 i 10 segons. "Els jocs de resposta ràpida tenen una capacitat addictiva molt alta", indica Perendreu, i per això reclama controlar que menors i persones amb problemes d'addicció no hi accedeixin.

Perendreu exposa que "el joc està regulat al nostre país, la societat ja disposa de suficients opcions de joc, no és necessari convertir a una fleca o un supermercat en un proveïdor de joc", indica l'entitat en un comunicat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.