directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 18:25 h

El Festival Internacional de Màgia de Tona posarà l'accent en la cultura popular del municipi

Entre els mags confirmats hi ha Juan Tamariz, Alan Magicien, Miguel Muñoz i Jandro

ACN Tona.-La quarta edició del Festival Internacional de Màgia de Tona posarà l'accent en la cultura popular del municipi. Durant la inauguració, el proper 2 de maig, l'artista osonenc Toni Ortiz farà un dibuix màgic a una paret del carrer. També l'animal prehistòric del poble, Prothus, participarà en el tret de sortida amb música i ball. El festival, que es perllongarà fins al dia 5, durà als millors mags nacionals i internacionals del moment a Tona. Entre els ja confirmats hi ha Juan Tamariz, il·lusionista espanyol especialitzat en la cartomàgia i en la màgia de prop, que actuarà a l'espectacle 'Unipersonal'; Alan Magicien, la primera dona a aconseguir el prestigiós premi de Campiona de Màgia d'Alemanya, que serà present a la Gala Internacional; Miguel Muñoz, guardonat el 2018 amb el Gran Premi Mundial de Màgia; i Jandro, humorista i mag conegut per haver participat en diversos programes de televisió com 'El Hormiguero', que també pujarà a l'escenari de la Gala Internacional.

Del cartell d'enguany destaca la Gala Internacional de Prop, batejada com 'A Un Pam de Nas'. Comptarà amb jocs de màgia amb cartes, objectes i mentalisme. Totes les actuacions seran gravades amb una càmera i projectades a una pantalla gegant perquè els espectadors puguin veure la màgia de ben a prop.El festival també inclourà espectacles de carrer i d'arts afins a la màgia com per exemple el clown, els malabars i les màscares.Concurs als comerçosUna altra de les novetats del festival és que s'organitzarà un concurs amb els comerços del poble. Impulsat per Tona Punt de Comerç, el joc consistirà a trobar 5 conills màgics entre les botigues patrocinadores del festival. Entre totes les persones que hagin aconseguit els 5 conills se sortejaran tres premis.Enguany el certamen també ofereix nous packs d'entrades. El Pack Familiar que inclou la Gala Internacional, la Gala Infantil i la Unipersonal; el Pack Jove per a tots aquells que tinguin entre 16 i 35 anys amb la Gala Internacional, la Unipersonal i la Gala Internacional de Prop; i el Pack Golden que ofereix totes les gales amb la polsera Fast Pass.El paper de la donaDes de l'organització volen reivindicar que l'art de la màgia no és paritari i, per aquest motiu, el festival se sumarà a la causa feminista i promourà la visibilitat de les dones en tots els àmbits del certamen.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.