directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 20:49 h

La policia redueix a trets un home amb problemes mentals que ha atacat amb ganivets dos agents a Barcelona

L'agressor està ferit greu a l'hospital Vall d'Hebron i els dos agents han sofert ferides menors

ACN Barcelona.-La policia ha hagut de reduir a trets un home que ha atacat amb ganivets dos agents al barri barceloní del Carmel aquest dimarts, segons ha avançat 'El Periódico' i han confirmat fonts policials a l'ACN. Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la tarda en un domicili, quan la família de l'individu, que segons la policia té problemes mentals, ha avisat els serveis d'emergència que l'home estava molt agitat i que duia dos ganivets. Un cop els agents han arribat han intentat que l'home desistís de la seva actitud, però segons les mateixes fonts, ha agredit amb els ganivets un agent de la Guàrdia Urbana, que ha resultat ferit lleu. Els Mossos han activat unitats Arro per intentar reduir l'home, i en el forcejament un agent ha resultat ferit amb lesions de gravetat menor. Els dos policies han hagut de ser atesos en centres hospitalaris.

En veure que l'home no desistia de l'actitud agressiva, s'ha utilitzat la pistola taser, que fa descàrregues elèctriques, per intentar reduir-lo, però no s'ha aconseguit. Davant d'aquesta situació, un agent ha tret la pistola i ha fet diversos trets a l'individu per reduir-lo.Els Mossos expliquen que en situacions com aquesta s'intenta que els trets no afectin parts vitals. En tot cas, l'home ha estat traslladat en estat greu a l'hospital Vall d'Hebron.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.