directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de març de 2019 23:12 h

Vox defensa que s'eliminin les policies autonòmiques o que s'integrin a la policia espanyola

Santiago Abascal advoca per la venda lliure d'armes i per ampliar el concepte legal de legítima defensa

ACN Barcelona.-El partit d'extrema dreta Vox defensa l'eliminació de les policies autonòmiques o bé la integració de cossos com els Mossos d'Esquadra o l'Ertzaintza a la policia espanyola. El màxim dirigent del partit, Santiago Abascal, ho diu en una defensa a la revista 'Armas.es', en què també advoca perquè s'ampliï el concepte jurídic de legítima defensa perquè no es produeixin situacions "injustes" en què s'acusa persones que es defensa i es tracta "els seus assaltants com a víctimes". Abascal ha demanat un canvi "radical urgent" a la llei que regula les armes perquè "els espanyols sense antecedents i en ple ús de facultats mentals" pugui tenir-ne a casa i utilitzar-les "en situacions d'amenaça real per a la seva vida".

A l'entrevista Abascal, que ha admès que té llicència d'armes de tipus B, també s'ha pronunciat sobre la caça, que ha considerat "necessària" com a activitat econòmica i per controlar determinades poblacions d'animals. A més, ha defensat una "llei nacional de caça" i una "llicència única" a tot el territori estatal.També ha afirmat que les associacions animalistes, que "demonitzen el món rural" i que pretenen "posar en peu d'igualtat l'home i l'animal", no han de rebre subvencions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.