directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 20 de març de 2019 09:55 h

Artadi acusa la JEC de generar "polèmiques absurdes" com a "cortina de fum" per tapar la "repressió"

La consellera de la Presidència defensa que si es treuen els llaços seria admetre que "la repressió és el que ens mereixem"

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha acusat la Junta Electoral Central (JEC) i les institucions de l'Estat de generar "polèmiques absurdes" amb els llaços grocs com a "cortina de fum" per desviar la mirada de la "repressió". En declaracions a Ser Catalunya, Artadi ha assenyalat que el problema en realitat no és el debat sobre els símbols sinó les persones que s'estan jutjant al Tribunal Suprem (TS) i la "vulneració de drets i llibertats del poble de Catalunya". La també portaveu del Govern ha argumentat que traient els llaços s'acabaria la polèmica però seria com donar per bona la repressió i admetre que "la repressió és el que ens mereixem". Per això, ha insistit que el president de la Generalitat, Quim Torra, seguirà les recomanacions del Síndic de Greuges.

Artadi ha explicat que el Govern no ha encarregat cap informe al Síndic sobre els llaços grocs sinó que en una reunió ja prevista que Torra va mantenir dimarts passat amb el Síndic, Rafael Ribó li va traslladar la voluntat d'expressar la seva opinió sobre aquesta qüestió. Tot i que les opinions del Síndic de Greuges no són vinculants pel Govern, Torra ha decidit seguir les seves recomanacions en aquesta qüestió. Segons ha apuntat Artadi, el Govern sempre atén els informes del síndic dins les seves possibilitats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.