directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 11:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

@FrancescViadel & De manars i garrotades fletxa

Núñez Feijóo, narcos, etarres i imbecil•litats

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant carregant

Comparteix




Les fotos que van fer famós al dirigent del PP gallec, Alberto Núñez Feijóo, no el mostraven ni tocant la gaita ni cruspint-se una tapa de polbo a Feira sinó a bord del iot del narcotraficant i contrabandista de tabac, Marcial Dorado. Les va trobar la policia en una batuda i les va publicar El País a finals de març de 2013 junt amb un reportatge d’allò més entretingut que signaven, Xosé Hermida i Elisa Lois.

Segons el que explicaven els periodistes, Feijóo, hauria conegut Dorado, (avui complint un condemna de 14 anys per narcotraficant), a través del seu testaferro, el també delinqüent i militant del PP de Ferrol,  Manuel Cruz López.  La relació de Feijóo i Dorado va ser molt i molt estreta. Viatges, festes, farteres.... Quan el van enxampar, Feijóo va confessar amb la boca molt petita que havia comès un error de joventut i lluny de reconèixer el pecat més gros va tirar merda sobre els socialistes i els nacionalistes als qui va acusar d’haver signat contractes amb les empreses de Dorado quan manaven a la Xunta. El cas es que Feijóo va cantar posant cara de peix bullit, encongit i no pas com l’altre dia que gallejant va comparar l’independentisme català amb ETA, les aspiracions democràtiques de la majoria dels catalans amb una pistola.

No és la primera vegada que el popular treu pit a compte de la pàtria espanyola. El novembre de 2015 va qualificar la resolució de desconnexió votada pel Parlament de cop d’estat, de desvari, alhora que posava l’independentisme al mateix nivell que el terrorisme d’ETA, el 23-F i l’atemptat islamista de l’11-M. Artilleria pesada com quan a principis d’any va fer còmplice moral dels atemptats de Brussel·les als podemites d’Iglesias.

Els dirigents del PP tenen una extraordinària tendència a la criminalització simbòlica de l’adversari sobretot quan els esquitxa directament la merda. Penso ara amb la seva col·lega valenciana Isabel Bonig que a les hores d’aparèixer en la premsa per una investigació del Tribunal de Comptes sobre adjudicacions fetes durant la seva etapa de consellera d’Infraestructures, acusava el president Ximo Puig d’alta traïció per haver-li obert les portes del Palau de la Generalitat al seu homòleg Puigdemont. No estan bojos o potser sí, també. En realitat, són uns carotes, uns desvergonyits sense escrúpols que no haurien pogut ni respirar en un país amb una democràcia real, entre una ciutadania conscient de l’anomalia i el perill que representen per a l’interés general. 

Tot plegat, Feijóo intenta fer passar per criminals a més de la meitat de la població catalana mentre oblida que la sucursal gallega del seu partit, la que ell mana, és una de les que més casos de corrupció aporta al total dels del PP de tota Espanya... Cas Baltar, Campeón, etc... El partit de Feijóo, ell mateix com a president de la Xunta, ha impedit –com Bonig i els seus en el País Valencià- que els gallecs se’n desferen de l’heretat sinistra de l’antic règim. L’emancipació política de les seves respectives societats representaria a la curta la seva desaparició com a casta parasitària.

Les banderes d’aquesta gent no són les del patriotisme constitucional –que més voldrien els espanyols que es creuen Espanya- sinó les del caciquisme decimonònic amb tot el que això representa. Les seves comparacions, les seves imbecil·litats retòriques, són repugnants. No tenen cap autoritat moral. Són, ras i curt, una banda.


Francesc Viadel
 
lectures 3536 lectures comentaris 5 comentaris

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Aragoneses Orientales(que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
30 de setembre de 2016, 13.48 h

QUERIDOS NAZIS

ESTUVE ESCUCHANDO, TRATANDO DE NO QUEDARME DORMIDO, LAS TONTERIAS DEL POKEMON PERO NO ME PARECIO OIR NADA DE LA VUELTA DEL SUPERCAT PARA EL NUEVO BUTIFARRENDUM


POR FAVOR, CONFIRMARME QUE EN UNA CABEZADITA MIA, EL LAMECULOS DEL MAD MASS DIJO QUE EL SUPERCAT VOLVERIA PARA EL PROXIMO BUTIFARRENDUM.


SERIA YA EL APOTEOSIS EN EL CIRCO DE TRES PISTAS DEL NAZIONALISMO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses Orientales(que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI , REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, obviamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes ADIOS MAD MASS ADIOS
26 de setembre de 2016, 14.34 h

Parecemos olvidar que un contrabandista de trabaco y narcotraficante, actualmente en la carcel, fue Conseller del Gobierno regional catalana y se llama Ausa y era de ERC.

QUERIDOS NAZIS


NUEVA MAYORIA ABSOLUTA DEL PP EN GALICIA

DESCENSO A MINIMOS HISTORICOS DEL PSOE EN GALICIA Y VASCONGADAS.

ADIOS SANCHEZ ADIOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
26 de setembre de 2016, 06.38 h

Le siguen votando , habrá que preguntase si estamos en un país de ciudadanos inconscientes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
23 de setembre de 2016, 18.06 h

ES curiós que la FISCALIA no investiga els favors dels narcotraficants indultats pel Mariano Feijoo o més ben dits INDULTOS FEIJOO A NARCOTRAFICANTS CRIMINALS?
aI FEIJOO aniras a la presó corrupte!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Olotí fletxa Olot
23 de setembre de 2016, 12.11 h

Aquest senyor , no s'en recorda que la sagrada constitució caspanyola SI QUE LA VAN FER AMB LES PISTOLES DAMUNT LA TAULA?

LES DELS MILITARS FRANQUISTES !


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.