directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 11:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

@FrancescViadel & De manars i garrotades fletxa

De tancs, morts i imbecil•litats

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant carregant

Comparteix




El primer en escalfar-se la boca a compte de l’ús de la força de l’Estat contra el referèndum i de les suposades fantasies bel·licistes dels independentistes ha estat el diputat, Xavier García Albiol. El líder del residual PP català ha assegurat que a alguns independentistes –no sabem quins en concret, però- estan desitjant que l’Exèrcit –l’espanyol, s’entén- entri per l’avinguda Diagonal per a prendre el poder de les institucions catalanes. Això és exactament pel mateix lloc per on el febrer de 1939 van desfilar victorioses les tropes franquistes davant de Franco mentre els escamots d’afusellament anaven a tota paleta. Amb tot i això, convençut que més d’un es fotrà, ja ha advertit que la sang no arribarà al riu.
 
L’altre intel·lectual que s’ha atrevit a especular sobre els foscos desitjos de l’independentisme ha estat Toni Bolaño. El columnista de La Razón, el New York Times dels més carabasses de l’escola,  ha afirmat en TVE que la CUP vol internacionalitzar el seu partit a base de “cremar el carrer i que hagi morts”.  Tant l’un com l’altre, s’han caracteritzat per tenir mes cara que esquena, la llengua molt llarga i unes ocupacions professionals molt ben remunerades sense que, això no obstant, se’ls conegui cap mèrit especial.
 
D’Albiol s’han fet fins i tot reculls de les seves frases més xenòfobes que no cal ara i aquí repassar. L’exjugador de bàsquet –com Bolaño- té l’habilitat de dir-la de l’alçada d’un campanar sense despentinar-se com ara que la corrupció dins del seu partit és una qüestió del tot anecdòtica tal i com va afirmar despús-ahir davant els micròfons de Catalunya Ràdio. És innegable que amb la que està caient s’ha de tenir la cara més dura que un sac de xavos per a fer una afirmació com aquesta.
 
Bolaño segueix el mateix llibre d’estil d’imbecil·litats per a casos d’urgència que Albiol. A banda de ser conegut per haver amollat un grapat d’estupideses vàries sobre multitud de temes, el seu nom va sonar també per haver amargat la vida d’alguns periodistes mentre va ocupar el càrrec de director de comunicació de  presidència de la Generalitat durant el mandat de José Montilla.
Loquaç com un lloro gris africà de cua vermella en una ocasió es va atrevir a assenyalar en BTV a quins actes podia o no assistir Pasqual Maragall atès el se estat de salut mental. Amb això crec que està tot dit.
 
De veritat es pensen aquests dos personatges que en ple segle XXI, hi ha cap ciutadà català amb dos dits de front que somiï veure els tancs desfilar per la Diagonal? Que fantasiegi amb una acció repressiva qualsevol?. No és possible. Una altra cosa és que molts ciutadans, després d’escoltar els comentaris amenaçadors que s’han fet des de Madrid, no descartin a hores d’ara la possibilitat d’una preocupant escalada de tensió que ningú no vol. Certament, de somiar amb la repressió, en el martiri com vol Albiol, a demanar un esclariment públic de les amenaces com a fet el president Puigdemont se’n va un pam.
 
De moment, els únics que tenen fantasies d’aquesta mena, tan tenebroses com repugnants, han estat tipus del tarannà de l’exportanveu del president Aznar, Miguel Àngel Rodríguez que en 2016 va assegurar que a Artur Mas el que li feia falta era un afusellament o bé dels centenars d’imbècils profunds que dia sí i dia també volen enviar als catalans a les cambres de gas pel fet, simplement, de ser catalans sense que la policia ni els jutges moguin un dit per a posar-los a lloc.
 
És el que té la mala fe i l’amor a la cartera, que no coneix límits, que no atén a raons.

 
 
Francesc Viadel
lectures 2555 lectures comentaris 8 comentaris

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
erninio lopeine fletxa vadajostremedura
8 de juny de 2017, 12.27 h

Lluís tu de què treballes, D'EMMERDADOR? Els teus comentaris són tan repugnants que despertes la sensació, que ho fas expressament per crear més independentistes, gràcies per obrir els ulls a qui encare no veu prou clar, la mena de galifardeus despòtics i feixistes que tenim per ocupants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
APAÑAMELAPELA fletxa Republica Catalana II*II
8 de juny de 2017, 09.15 h

#4



SANTIAGA Y CIERRA ES-PALURDISTAN



Les empreses instalades a Catalunya, estan aqui per un mercat europeu
de 300 mil.lions, el mercat es-patrañol cada cop els interessa menys, esta
arruinat i no poden consumir, amb el PP estan abocats a la fam i miseria.




.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Lluis C fletxa Banyoles
6 de juny de 2017, 23.31 h

Si la sang arriba al riu, la seva possiblement sigui de les primeres...Ell mateix...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
LLUIS fletxa bcn
6 de juny de 2017, 18.28 h

El 6 de diciembre de 1978 los españoles mayores de 18 años fueron convocados a votar en referéndum la aprobación o no de la Constitución Española. Un 88% de los votantes dijeron «sí», aunque en Andalucía, Canarias, Murcia y Cataluña se superó el 90%. En ésta última, los votos afirmativos fueron Barcelona, 90,38%, Gerona 89,78%, Lérida 91,34% y Tarragona 90,99%. No quedaba duda de que la Constitución que más prosperidad ha dado a nuestro país obtuvo en las urnas una mayoría ap


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
LLUIS fletxa bcn
6 de juny de 2017, 15.34 h

"Las empresas están aquí por un mercado de 47 millones"

Malet,predident de la Cambra de Comers USA, ha hecho estas declaraciones procurando dejar claro que no se trata de una amenaza. "Estas empresas están aquí por un mercado de 47 millones y no de siete", ha afirmado. ".

N.B. NO CALDRÁ CAP TANC PERQUE NO HI RES A GUANYAR-HI I MOLT PERDRE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 de juny de 2017, 19.07 h

Ara es donen compte de que la paella pel mànec la tenim els independentistes¡¡¡¡ Quan el president doni data i pregunta, encara es posaran més nerviosos i pujaran el crit al cel. Nosaltres al contrari que ells, no tenim res a perdre i molt a guanyar, entre altres coses la llibertat de tot un poble. Anem bé, docns endavant. el dia 11 a Montjuic//*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
LLUIS fletxa bcn
4 de juny de 2017, 12.05 h

POLÍTICA
La Comissió de Venècia dóna un cop de porta a Puigdemont.

Recorda que el referèndum ha de ser pactat i d'acord amb la Constitució.


n.b.NO CALDRÁ CAP TANC PERQUE NO TENIU VOTS I, MOLT MENYS RAÓNS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
2 de juny de 2017, 10.27 h

LUEGO NO COMPRENDEN PORQUE LES LLAMAN NAZIS JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA

Polémico anuncio antimadridista en la televisión pública catalana pagado con fondos publicos.

"Sólo hay 11 hombres capaces de evitar lo inevitable. Once hombres preparados para cambiar el destino, para hacer vivir una noche negra al todopoderoso conjunto blanco. Hombres jóvenes tocados por una varita mágica. Hombres duros bregados en mil batallas que beben el elixir de la juventud eterna. En Europa sólo hay on... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.